2011. szeptember 7., szerda

piros pont az ovinak

Tegnap morogtam, hogy Panni ovija butaságot kért, ezért úgy korrekt, hogy megírjam azt is, hogy direkt volt náluk laptop, mert sejtették, hogy lesz aki olyan módon viszi a képeket, mint én.
Egyébként ma végre kellemesebb napom volt. Reggel igazi hős voltam, mert tankoltam és átküzdőttem magunkat mindenféle extrém forgalmi helyzeten. A kedvencem a kanyarodósávban minden jelzés nélkül üresen álló autó volt. Munka után szaladtam a gyerekekért. Előtte beugrottam a Tescoba zsemléért. Kicsit lelkiztem rajta, hogy Petyával kellett volna vásárolnom, de időben így jött ki jobban. Aztán mindenki haza és játszótér. Peti nagy hős volt, mert sokan voltak a játszón és ismeretlenek, ennek ellenére csúzdázott is és egyszer még a mászókára is felment.
Amint hazaértünk a játszóról, megjött Apja és meg futottam a könyvelőhöz. Talán írtam már, de olyan jól esik a jót mondani. Ember könyvelője elvállalta az egyesületünk könyvelését és azt kérte, hogy ha van olyan pályázat, ahol erre is lehet pénzt szerezni, akkor fizessünk neki, egyébként ingyen csinál minket. Pannival mentem hozzá és nagyon jó kedvem lett tőle. Eddig csak egyszer találkoztunk és borzasztóan komolynak tűnt, de most lazább volt a megbeszélés. Azért kértem meg őt, hogy vállaljon minket, mert Emberrel is nagyon korrekt és megbízható. Féltem tőle, hogy ha mi csináljuk, akaratlanul is hibát vétünk és aztán ki tudja mi lesz belőle. Ezzel kapcsolatban most már nem fogok idegeskedni. Ezután még elszaladtam grillcsirkéért, mert a túlzott szendvicsbevitel nem tesz jót és jó későn értünk haza. Vacsu-fürdi -pihi- szundi. Jó éjszakát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése