2012. április 9., hétfő

Szép Húsvét!

Biztos írtam már, szeretem az ünnepeket. Ez a mostani is olyanra sikerült, hogy napokig jól fogom még érezni magam tőle.
 Ettünk sokat és pihentünk amennyit lehetett. Sütöttem vagy négy kalácsot és pont annyit konyháztam, amennyi jól esett. Jöttek barátok és rokonok, volt locsolkodás tradicionális locsoló kölnivel és vízzel is reggel és tojásvadászat, a hidegre való tekintettel a lakásban. És persze festettünk tojást hagymalével és festékkel is.



Petya viszont elég fura volt. Valamiért a fejébe vette, hogy levetkőzik. Naponta átlagosan ötször. Ezzel több bajom is van. Egyrészt ez is olyasmi, amit most kell elcsípni, mert később már nehéz lesz. Másrészt Peti akkor is levetkőzik, ha "dolga van" vagy volt. Rusztikusan úgy fejezném ki, hogy levetkőzik és sz@rik mindenre. Ez marhára nem vicces. Takarítás közben azon is törjük a fejünket, hogy ha már leveszi a pelót, valahogy el kéne csalni a vécéig. Hátha összejön. Hiszen eredmény nélkül már nagyon szépen csücsül rajta. De most nem igazán alkalmas a gyógypedagógiára. Nagyon fel van fokozva. Azt remélem holnap már nyugodtabb lesz. Nem kap még annyi édességet sem mint ma és Apjával elmegy a bankba. Tegnap ugyan voltunk a játszótéren, de az csak egy darabig hatott. És lassan már ovi is lesz megint.
Panni nagyon jó kislány volt, aggódom is, nehogy beteg legyen:) A tojásvadászatnál azt hiszem még segített is Petinek, de az biztos, hogy adott neki a saját édességéből. :) Peti az első megtalált csokiállattal elvonult és tovább nem izgatta a buli.
Egyik este meg Pannit lent felejtettük a Nagyinál. Ugyanis ha ő vendégségbe jön, a földszinten alszik a kanapén. Panni ilyenkor rosszalkodhat vele. Mi mindketten fáradtak voltunk és azt hittük, a másik felhozta Pannit. Végül lent ragadt és nagyon boldog volt, mert már rég szeretett volna a Nagyival aludni:) Egyébként a leírtak ellenére valahogy jól telt a Húsvét és ha Petya megnyugszik végre, maradéktalanul boldog leszek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése