2012. július 4., szerda

folyó ügyeink

Ez a rettentő meleg szabályosan lever a lábamról esténként, ezért nem írok  Pedig történnek a dolgok rendesen! Például hétvégén Ember megnyírta Petit. Ebben az a jó, hogy nem kellett lefogni. (mármint Petit.) Borzasztóan morcos volt és utálta az egészet, reklamált is rendesen, de a helyén maradt és végig bírta. Szerintem nagyon szép lett és Ember szerint is az eddigi legjobb hajnyírás volt. Teszek ide képet és mindenki eldöntheti. :)

 Pénteken már annak  is lehetett örülni, hogy hívtak a suliból. Holnap megyünk beiratkozni. Egyenlőre meglehetősen homogén a csoport, ugyanis Peti az egyetlen gyerek. De az iskolavezető azt mondta, hogy akkor is elindul a csopi. A nagy magyar valóság ismeretében nem félek attól, hogy Peti soká marad egyedül. :)

A hét  végén vendégjárás is volt, akkor készültek a fenti képek. Meg ez is.

Szintén a hét végén történt, hogy Anyuék vettek egy medencét. Az első gondolatom a vízdíj volt, de gyorsan elszégyelltem magam. Tisztára úgy viselkedek, mint egy rossz anyós, pedig még nincs itt az ideje. (De majd...) A medence feltöltése közben igazán izgalmas slag csatát vívtunk Öcskös kedvesével. Nem is tudom miért fröcskölte végül mindenki Öcsköst! :)))) Panni persze azonnal fürdeni akart, de csak tegnap sikerült abszolválni. Petya persze nem mehet be és ez elszomorít, de csakugyan ki szokta harapni az ilyen gumi cuccokat, tett már tönkre medencét is. Amíg nem látom, hogy vágyik rá, igyekszem nem idegeskedni rajta.
Most már olyan meleg van, hogy nem tudunk az emeleten aludni, ezért leköltöztünk a földszintre. A dolog bökkenője az, hogy Petya gyomra ezt nem veszi be. Aludni fent szoktunk és pont. Ezért aszalódik a negyven fokban, én meg sajnálom és próbálok valami okosat kitalálni.
Az is gond lehet, hogy a héten rendezkedtünk, bútorokat tologattunk el a lakásban. Ezt Petya nem biztos, hogy olyan könnyen beveszi.
De, hogy jót is írjak, Petit mostanában néha megint echoláláson csípem.Nem biztos, hogy különösebb jelentőssége van, de én örülök neki.Szerveződik az egyesületi nyaralás is, pénteken megyünk megnézni az üdülőt.
Holnap a Koraiban is lesz egy találkozó, újra látjuk majd az ottaniakat és persze gyerekkel mehetünk. Eléggé várom és Ember is. Szombaton meg munkakörileg megyek a Pride- ra. Kíváncsi vagyok, remélem buli lesz és nem feszengés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése