2012. május 14., hétfő

Az új családtag

Családunk új taggal gyarapodott és még csak teherbe se kellett esnem. :) Ezt azt hiszem képekkel lesz a legegyszerűbb megmagyarázni.


Az ominózus családtag néhány hónapos, szőrös és bájos. Névnapomra érkezett meglepetésként. De menjünk sorban. Szóval csütörtökön elmentünk megnézni azt a bizonyos iskolát. Messzemenően szimpatikus volt. Használni szeretnék a vizuális segítségeket és nem ijednek meg egy igazi autistától. Roppant kedves és szimpatikus hölgy, aki a csoportot szervezi. Egyébként túl sok reményünk ezen kívül nincs is. Most drukkolhatok, hogy sikerüljön.
Az iskolalátogatás után beugrottunk egy állatmenhelyre. Elmondtuk, hogy milyen kutyát keresünk. És minden együtt állt. Olyasmi kölök, mint az ovis terápiás kutyák és úgy hívják, mint Peti egyik "barátját", aki egy hozzánk közel álló család fia. Türelmes és nyugodt. Végül úgy tűnt, mindezek ellenére nem tudjuk elhozni. Nem számoltam a családom elszántságával. Péntek este Ember hazaállított a kutyussal. Néha felmerül ugyan bennem, hogy igazából egy szőrös malac,  de mindent összevetve igazán helyes kutyus. És Peti is nagyon örült neki. Persze a maga sajátos módján. Ez azt jelenti, hogy eddig talán egyszer simizte meg, de ha látja, nevet és úgy ügyeskedik, hogy a közelében legyen.
CSötörtökön Peti mindenféle hőstettet hajtott végre. Reggel mindjárt úgy kezdte, hogy azt mondta, kérem. Egészen pontosan, kéllem. Kolbászt ettünk és kivettem neki egyet a rántottából. Csak meg kellett fújni, mert forró volt. Ezt nem tudta kivárni és kérte. Ezután profin és egyedül intézte a napirendjét. Ez nagyon ritkán sikerül. Az állatmenhelyen pedig a bejáratnál volt néhány rugós hinta. Kibírta, hogy először bemenjünk az irodába és csak utána hintázhasson. És várakozás közben az ott dolgozók keresztül mentek a szobán egy dr. Oetker pizzával (ez Peti egyik kedvence) Odafelé dobozban vitték, visszafelé készen. És Petya még ezen se gurult be.
Pannira is nagyon büszke vagyok. Már több mint egy hete hord lányos ruhát, vagyis végre ruhát és szoknyát adhatok rá. Néhány napja a haját is úgy fésülhetem, ahogy én szeretném. Most tobzódom és nagy örömmel babázok. Holnap lesz a csoportfényképezés, úgyhogy csinosíthatom kedvemre. :)
Csütörtöktől ma reggelig Ember anyukája is itt volt és megint nagyon örültem neki. Sokat segít azzal, hogy jön. Nyugodtabb vagyok ha van valami dolgom, mert neki addig van néhány kedves szava a gyerekekhez és Panni nem a tévét nézi bután. Most mást is segített, mert szépen kitakarított, mire péntek este hazaértem. Eddig senkinek sem sikerült rendre szoktatni, de neki most lehet, hogy fog. Ugyanis szerdán tutira rendet teszek, mert nem szeretném, hogy még egyszer ő hajolgasson a fájós derekával. De annak örülnék, ha megint jönne. Most úgy tervezik Emberrel, hogy csütörtöktől hétfő reggelig rendszeresen meglátogat minket. Nem elhanyagolható, hogy Emberen is látom, hogy boldog, ha az Anyukája itt van.
Vendégjárás is volt a hét végén, megspékelve a kutyussal. Ez már majdnem giccses:) Csak így tovább!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése