2011. július 17., vasárnap

egy kis luxus

Tegnap este jutott nekem egy kis extra. Nem kell nagy dologra gondolni, de nagyon jól esett. Kicsit nyűgös napom volt, pedig DÉ-ék jöttek. Hot dogot csináltunk ebédre, mert azt ilyen melegben is meg lehet enni, meg a szokásos randalírozás ment.
Este gyorsan összekaptuk Emberrel a nappalit, utána fürödtek a gyerekek és elmentek aludni. Én addig kapcsolgattam a TV-t, hogy találtam egy Poirot-t. Az volt a szuper, hogy Ember felhozta aludni az aprónépet, én meg nyugodtan megnézhettem a fotelből a filmet, kezemben egy jó bögre tejjel. Utána még dvd-ről is megnéztem egy részt. Az jutott eszembe, hogy talán évek óta nem volt ilyen. Mármint, hogy egyedül (gyerek nélkül) egy viszonylag rendezett szobában eltölthessem az estét úgy, ahogy minden normális ember szokta. Nem nagy dolog, de nekem most nagyon jól esett. Furán vagyok összerakva, mert az ilyen apró élvezetek napokra fel tudnak deríteni.
Egyébként nem aludtunk kint a sátorban, mert Panni végül nem szeretett volna. Nagy bosszúságomra az egyik merevítő el is hasadt, úgyhogy most javítgatjuk, mert napközben persze szívesen galeriznek benne a gyerkőcök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése